Onze fietsen |
3453
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3453,cookies-not-set,mkd-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.2,burst-ver-3.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Onze fietsen

Onze KALKHOFF elektrische fietsen… de ideale partner voor al uw tochten!

Soorten ondergrond: Jaagpaden / Verharde wegen / Onverharde wegen / Bospaden (KALKHOFF ENTICE)

 

Wilt u er even tussenuit om in de weidse buitenlucht de schatten van de Baai van de Mont Saint-Michel te ontdekken zonder dat u er moe van wordt? Stellen onze KALKHOFF elektrische fietsen je in staat om ontdekking en fysieke activiteit te combineren, aangepast aan jouw capaciteiten.. De fietsen zijn uitgerust met een digitaal systeem waardoor u op een eenvoudige manier de beste instellingen kunt selecteren.

 

Mogen wij u een goede raad geven? Om er zeker van te zijn dat uw fiets beschikbaar is, kunt u het beste 72 uur van tevoren online reserveren!

Ik reserveer

Het huurcontract van uw KALKHOFF ENTICE of AGATTU omvat:

 

De huur van uw fiets, (Accu-oplader inbegrepen bij een huur van ten minste 2 dagen)

Fietshelm

Reflecterend hesje

Fietsslot

Fietspomp en bandenreparateur

Ondersteuning voor smartphone

Onze “Roadbik’s” om onze tips voor het ontdekken van de baai met u te delen

VERPLICHTE VERZEKERING – Wij vragen geen hoge borgsommen en u hoeft zich geen zorgen te maken! Dankzij onze reserveringpartner OUIBIKE wordt uw fiets op het moment van reservering voor de volledige huurperiode verzekerd tegen schade en diefstal. Dat kost u slechts € 1,50 extra per dag. Op het moment dat u de gehuurde fietsen en het materiaal in ontvangst neemt, vragen wij u om een kopie van uw identiteitsbewijs (geldige identiteitskaart of paspoort).

Ik reserveer